06 - 36 211 440

Kenmerken

OVERDRACHT

Status

Vraagprijs

Aanvaarding

 

Beschikbaar

229.000 k.k.

In overleg

KADASTRALE GEGEVENS

Aanduiding

Oppervlakte

Eigendomssituatie

 

WIJK EN AALBURG F 3715

285 M2

Volle eigendom

BOUW

Soort object

Soort bouw

Bouwjaar

Soort dak

 

Bedrijfspand

Bestaande bouw

2002

Plat dak

ENERGIE

Isolatie

Verwarming

Warm water

 

Sandwichpanelen 

CV Ketel, Remeha HR

CV Ketel, Remeha HR

OPPERVLAKTEN EN INHOUD

Totaal vloeroppervlak

Aantal kantoren & m2

Bedrijfsruimte

Perceel

 

325 m2

2 van ca. 32 m2

BG: 155 m2 – VD: 105 m2

285 m2

BUITENRUIMTE

Ligging

Terrein

Parkeren 1

Parkeren 2

 

Op bedrijvenpark

Voorzijde 10 x ca. 6 mtr

Voorzijde 2 eigen vakken

Aan 2 zijden vd straat

 

 

 

 

 

Nijverheidstraat 43 Wijk en Aalburg

Omschrijving

 

Kantoor en showroom / bedrijfshal.

Multifunctioneel en representatief bedrijfspand. Dit object, gerealiseerd in 2003, is heel geschikt als kantoor in combinatie met bijvoorbeeld een showroom, opslag- of werkplaats. Het bruto oppervlak op de begane grond bedraagt 187 m2 en op de verdieping 138 m2, zodat er totaal 325 m2 beschikbaar is. Voor het pand zijn op eigen terrein 2 parkeervakken gesitueerd. De kantoren zijn voorzien van modern datanetwerk.

De showroom of bedrijfshal beschikt aan de voorzijde over een brede sectionaal deur en aan de achterzijde een loopdeur. De verdiepingsvloer is zodanig geconstrueerd dat er in de hal tot een diepte van 10 mtr een vrachtwagen kan worden gestald, dan wel met heftrucks kan worden gemanouvreerd. Ook kan de volledige verdiepingsvloer in de hal eventueel worden verwijderd.

Maximale vloerbelasting begane grond 2.000 kg / m2 – Vrije hoogte hal 6.40 mtr.

Gelegen op bedrijventerrein De Perzikstraat te Wijk en Aalburg. Goed bereikbaar centraal in Nederland in de nabijheid van diverse snelwegen ( o.a. A27 ) op slechts 5 minuten afstand.

Indeling:

Twee net afgewerkte kantoorruimten waarin 5 werkplaatsen in gebruik zijn, met ruim daglicht. Voorzien van een datanetwerksysteem, systeemplafonds en projecttapijt. Het datanetwerk loopt ook door in de showroom / bedrijfshal. Verder een ruime entree, een zelfstandig toilet en een keukenblok voorzien van kraan, was- en spoelbak en inbouwkoelkast. Tenslotte een patch- en meterkast en een CV-kast met HR combi ketel.

Dan de showroom anex bedrijfsruimte – totaal ca. 18 x 10 mtr – met aan de voorzijde een sectionaal deur. (4.29 (h) x 3.00 (b). en aan de achterzijde een loopdeur. TL verlichting, brede trap en verdieping.

Verstuur uw bericht over dit object

Stuur mij een kopie