06 - 36 211 440

Kenmerken

OVERDRACHT

Status

Vraagprijs

Aanvaarding

 

Beschikbaar

304.000 k.k.

In overleg

KADASTRALE GEGEVENS

Aanduiding

Oppervlakte

Eigendomssituatie

 

W 1181

389

Volle eigendom

BOUW

Soort woonhuis

Soort bouw

Bouwjaar

Soort dak

 

Eengezinswoning

Bestaande bouw

1962

Systeemdak

 

 

 

 

 

OPPERVLAKTEN EN INHOUD

Totaal vloeroppervlak

Gebruiksoppervlak wonen

Perceel

Inhoud

 

voor: 120 m2  – na: 160 m2

voor: 78 m2 – na: 118 m2

 389 m2

voor: 400 m3 – na: 540 m3

BUITENRUIMTE

Ligging

Tuin

 

Rustige wijk en straat.

Voor-, zij en achtertuin.

 

INDELING

Aantal kamers

Aantal badkamers

Aantal woonlagen

 

 

na: 5 kamers (3 slaapkamers)

1 badkamer

2

 

BERGRUIMTE EN PARKING

Garage/ berging

Parkeerruimten

 

 

 

Berging inpandig

Oprit/erf en langs straat.

 

 

 

Omschrijving

Op een mooi kavel van 389 m2 in Sleeuwijk ligt deze gezellige renovatiewoning met ruime garage. De handen moeten wel uit de mouwen want de woning is volledig gestript. Maar dan heb je ook echt wat!

Liever wat groter? De vergunning is al verstrekt. Het complete plan is beschikbaar inclusief ontwerp, de tekeningen, een schone grondverklaring en de door gemeente verstrekte omgevingsvergunning.

Een en ander is gunstig gelegen in een rustige straat en wijk op steenworp afstand van het gezellige wandelpark De Nieuwe IJsbaan. De woning met ruime garage en berging is in het nieuwe ontwerp voorzien van een hal/entree aan voor- en achterzijde, een royale brede woonkamer met twee keer een dubbele openslaande deur naar terras en tuin, een keuken, een badkamer, 2 toiletten, 3 slaapkamers en een bergzolder.

Een groot voordeel voor u, de afwerking en inrichting kunt u geheel naar eigen smaak gaan invullen.

Buitenom biedt het royale kavel alle ruimte voor de aanleg van een mooie tuin met terras. Alles naar eigen idee en voor volop groen plezier en gezellig buitenleven.

Over Sleeuwijk

In Sleeuwijk heerst een gemoedelijke sfeer en het beschikt over een jong en modern dorpswinkelcentrum en alle benodigde dagelijkse voorzieningen. Het aanbod van het onderwijs is vergelijkbaar met dat van een flinke provinciestad, waaronder een scholengemeenschap voor VMBO, HAVO, VWO. Verder zijn er tal van recreatieve mogelijkheden zoals een drukbezocht zwembad, is er een rijk verenigingsleven, veel sportclubs, een jachthaven en een pontverbinding met Gorinchem.

Langs de rivier ligt een prachtig natuurgebied met schitterende uiterwaarden waar je heerlijk kunt wandelen of aan een strandje kan zitten. Het dorp ligt heel gunstig nabij de A27 en A15. Bij de op-/afrit “De Tol” zijn veel carpool plaatsen en bushaltes (o.a. Interliner Breda-Utrecht).

Is uw interesse gewekt, neem contact met ons op wij vertellen u graag meer en gaan graag samen met u kijken naar dit unieke aanbod.

Verstuur uw bericht over dit object

Stuur mij een kopie