HomeWoningenBedrijvenStille VerkoopVakantiehuisNieuwbouwAankopenTaxatieWie zijn wijWWScanContact
 

 


Home Properties Vakantieverblijf Chalet Wijk en Aalburg - Maasdijk 16 - Chalet nr. 26
Algemeen

Compleet chalet, inclusief twee slaapkamers, sleutelklaar en geschikt voor langdurig verblijf aan de boorden van rivier De Maas. Genieten van rust en ruimte is hier het credo. Nagenoeg aan de rand van het water. Een aanbod met vele mogelijkheden dat het bekijken meer dan waard is.

De ligging is centraal in het land. In de nabije omgeving vindt u o.a. De Efteling, De Loonse en Drunense Duinen, De Biesbosch, Slot Loevestein en de sfeervolle vestingstadjes Heusden en Woudrichem met hun mooie havens, leuke straatjes en gezellige restaurants. Wijk en Aalburg beschikt over een ruim winkelcentrum met o.a. een Emte Supermarkt, Hema, Kruidvat, Zeeman, Rabobank, bakker, slager, etc. Tevens is er een huisartsenpraktijk, apotheek, tandarts, etc.

 

Indeling: entree met garderobe, flinke woonkamer met openslaande deuren naar het terras en gezellige open keuken van diverse apparatuur voorzien. Grote slaapkamer met kastenwand en kleine slaapkamer, badkamer met douche en toilet. Royale bijkeuken met Cv ketel en witgoed. Buitenom treft u een groot beschut gelegen terras en een gazontuintje. U kunt uw auto direct naast de woning op eigen betegeld terrein parkeren.

 

Geen onroerend goed: Maas en Merwe Makelaardij treedt voor dit object slechts op als contactpersoon in de meest algemene zin van het woord. Het chalet kwalificeert als roerend goed. U koopt dan ook direct van de huidige eigenaar, zonder tussenkomst van de notaris en makelaar. Het chalet valt niet onder de Wet op belastingen van rechtsverkeer ( Overdrachtsbelasting ). Er is daarmee geen sprake van kosten koper.

 

De overeenkomst voor huur van de ondergrond en het gebruik van de faciliteiten van het park sluit u zelf met de eigenaar-exploitant van het park af. De huur van de grond en de kosten van het gebruik van de voorzieningen bedraagt op dit moment 3.245 euro per jaar. Dit is inclusief gemeentelijke heffingen, vast recht voor water g/l/w en afvalstoffen.

Kenmerken
Woonplaats :Wijk en Aalburg
Adres :Maasdijk 16 - Chalet nr. 26
Type object :Chalet
Op aanvraag :zonder kosten
Aantal slaapkamers : 2
Aantal badkamers : 1
Inhoud : 141 m3
Perceeloppervlak : 175 m2
Woonoppervlak : 51 m2
Tuin:
Centrale verwarming:
Foto's
Brochure
Er is nog geen brochure beschikbaar voor dit object.
Contact
Verstuur uw bericht over dit object.
Voer de antispam code in:
Klik op het plaatje indien het niet goed leesbaar is
KaartPowered by Van Herpen Automatisering & Consultancy | Inloggen