HomeWoningenBedrijvenStille VerkoopVakantiehuisNieuwbouwAankopenTaxatieWie zijn wijWWScanContact
 

 


Home Properties Bedrijven Bedrijfspand Wijk en Aalburg - Nijverheidstraat 15
Algemeen

Ideaal en representatief bedrijfspand op het goed verzorgde bedrijvenpark Perzikstraat te Wijk en Aalburg. Met 160 m2 bedrijfshal, 60 m2 kantoorruimten, meerdere parkeerplaatsen voor de deur, royale oprit en een perfect afwerking niveau treft u hier de optimale huisvesting voor uw bedrijf. Het geheel is 100% sleutelklaar.

 

Voorzien van o.a. een grote sectionaaldeur, keurig toilet, pantry, CV voor de kantoren, heteluchtverwarming in de bedrijfshal, krachtstroom en een tot 2.000 kg belastbare bedrijfsvloer.

 

Bedrijventerrein De Perzikstraat te Wijk en Aalburg is goed bereikbaar en centraal gelegen in de nabijheid van diverse snelwegen, waaronder de A27 op slechts 5 minuten afstand.

 

Begane grond kantoor: entree en representatieve ontvangstruimte / kantoor voorzien van systeemplafond, inbouwverlichting, pantry met oven en inbouwkoelkast, vaste kast en op de vloer een hoogwaardig en slijtvast projecttapijt. Vaste trap naar 1e verdieping en doorgang naar de bedrijfshal. Meterkast met 16 groepen plus 3 x 25 amp krachtstroom.

 

Begane grond bedrijfsruimte: voorzijde handbediende sectionaal deur, 4.29 hg x 3.00 br. Aan de achterzijde een loopdeur. 3 x TL lichtstraat. Vrije hoogte ca. 6.20 mtr. Maximale vloerbelasting 2.000 kg m2. Keurig en ruim toilet en een goed verzorgde was- en kleedruimte. Hete luchtverwarming ( nog maar heel weinig gebruikt ) en voldoende aansluitpunten wandcontactdozen, etc.

 

Eerste verdieping kantoor: bovenaan de trap een deur, keurig afgewerkte en eveneens representatieve kantoorruimte met systeemplafond en inbouwspots, hoogwaardig en slijtvast projecttapijt dat nog vele jaren dienst kan doen. Veel daglicht en mooi uitzicht. CV kast.

 

Overzicht voorzieningen:
2 x 30 m2 kantoorruimte
160 m2 bedrijfshal
2.000 kg per m2 bedrijfsvloer
parkeergelegenheid voor de deur
krachtstroom
pantry
CV
hete luchtverwarming
sleutelklaar
goed afwerkingsniveau

 


 

Kenmerken
Woonplaats :Wijk en Aalburg
Adres :Nijverheidstraat 15
Type object :Bedrijfspand
Op aanvraag :k.k.
Bouwjaar : 2001
Perceeloppervlak : 293 m2
Vloeroppervlak:220 m2
Foto's
Brochure
Er is nog geen brochure beschikbaar voor dit object.
Contact
Verstuur uw bericht over dit object.
Voer de antispam code in:
Klik op het plaatje indien het niet goed leesbaar isPowered by Van Herpen Automatisering & Consultancy | Inloggen