HomeWoningenBedrijvenStille VerkoopVakantiehuisNieuwbouwAankopenTaxatieWie zijn wijWWScanContact
 

 


Home Properties Bedrijven Bedrijfspand Wijk en Aalburg - Nijverheidstraat 43
Algemeen

Kantoor en showroom / bedrijfshal.

 

Multifunctioneel en representatief bedrijfspand. Dit object, gerealiseerd in 2003, is heel geschikt als kantoor in combinatie met bijvoorbeeld een showroom, opslag- of werkplaats. Het bruto oppervlak op de begane grond bedraagt 187 m2 en op de verdieping 125 m2, zodat er totaal 312 m2 beschikbaar is. Voor het pand zijn op eigen terrein 2 parkeervakken gesitueerd. De kantoren zijn voorzien van modern datanetwerk.

 

De showroom of bedrijfshal beschikt aan de voorzijde over een brede sectionaal deur en aan de achterzijde een loopdeur. De verdiepingsvloer is zodanig geconstrueerd dat er in de hal tot een diepte van 10 mtr een vrachtwagen kan worden gestald, dan wel met heftrucks kan worden gemanouvreerd. Ook kan de volledige verdiepingsvloer in de hal eventueel worden verwijderd. 

 

Maximale vloerbelasting begane grond 2.000 kg / m2 - Vrije hoogte hal 6.40 mtr.

 

Gelegen op bedrijventerrein De Perzikstraat te Wijk en Aalburg. Goed bereikbaar centraal in Nederland in de nabijheid van diverse snelwegen ( o.a. A27 ) op slechts 5 minuten afstand.

 

Indeling:


Twee net afgewerkte kantoorruimten waarin 5 werkplaatsen in gebruik zijn, met ruim daglicht. Voorzien van een datanetwerksysteem, systeemplafonds en projecttapijt. Het datanetwerk loopt ook door in de showroom / bedrijfshal. Verder een ruime entree, een zelfstandig toilet en een keukenblok voorzien van kraan, was- en spoelbak en inbouwkoelkast. Tenslotte een patch- en meterkast en een CV-kast met HR combi ketel.

 

Dan de showroom anex bedrijfsruimte - totaal ca. 18 x 10 mtr - met aan de voorzijde een sectionaal deur. (4.29 (h) x 3.00 (b). en aan de achterzijde een loopdeur. TL verlichting, brede trap en verdieping.

Kenmerken
Woonplaats :Wijk en Aalburg
Adres :Nijverheidstraat 43
Type object :Bedrijfspand
Vraagprijs :€ 206.000,- k.k.
Bouwjaar : 2003
Perceeloppervlak : 293 m2
Vloeroppervlak:312 m2
Foto's
Brochure
Er is nog geen brochure beschikbaar voor dit object.
Contact
Verstuur uw bericht over dit object.
Voer de antispam code in:
Klik op het plaatje indien het niet goed leesbaar isPowered by Van Herpen Automatisering & Consultancy | Inloggen