06 - 36 211 440

Waarde- en verkoopadvies

Het bepalen van de juiste woningwaarde en de keuze van een uitgekiende verkoopstrategie vereist vakmanschap en ervaring. Elke woning is uniek, zelfs al staan er op het eerste oog 10 dezelfde woningen op een rij! Het gaat niet alleen om de grote lijn, juist de nuance en de punten op de i maken het verschil.

Een veelheid van factoren zijn bepalend voor de waarde, zoals daar zijn ……….. de stad, het dorp, de wijk, de straat, de situering van het kavel, hoe staat de woning op het perceel, de bouwvorm, de architectuur, de indeling van de woning, het afwerkingsniveau, de sfeer, het karakter, de bouwkwaliteit, het isolatieniveau, de ligging t.o.v. de zon, het bestemmingsplan, juridische zaken zoals kettingbedingen en beperkingen in het gebruik, etc. etc.

Vanuit onze ervaring weten wij hoe al deze zaken op een goede manier af te wegen. Daarbij gaan we niet over een nacht ijs en komen met een doortimmerd verhaal. Het gaat tenslotte niet om een pakje boter, integendeel, we praten over een wezenlijk vermogensbestanddeel .

Nog belangrijker dan de waarde is het verkoopadvies. Hoe ligt de woning in de huidige markt. Op welke wijze wordt uw woning optimaal gepresenteerd, op welke eigenschappen worden de accenten gelegd, welke doelgroepen kunnen we gaan benaderen, de fasering en dosering in het verkooptraject. Het is ons vakmanschap. Wij geven u het beste advies, duidelijk en betrouwbaar!

 

 

Adres Wijk en Aalburg

Nijverheidstraat 43
4261 TK / Wijk en Aalburg

tel 06 - 36 211 440
Email jkant@maasenmerwe.nl

 

Adres Roermond

Arlo 110
6041 CM / Roermond

tel 06 - 36 211 440
Email jkant@maasenmerwe.nl

Contactformulier